torsdag, september 15, 2005

Medens jeg venter...


Medens jeg venter på at digital kameraet bliver fixet, vil jeg lige præsentere nogle af min ufo´er, som jeg havde scannet forinden.

Jeg har for noget tid siden strikket en booga-bag i eskimo fra Drops. Jeg har ingen ide om garnet kunne bruges, så det var et forsøg .

Strikket er den blevet, og vasket lige så.. men det gjorde ingen forskel. Filtet blev den ihvertfald ikke, så jeg må prøve igen.

Så har jeg strikket en ryg og et forstykke på en bluse til min søn. Den er strikket i Bébé lang fra Markno. Desværre er jeg gået lidt i stå med den, og det er jo dumt når jeg kun mangler ærmerne. Måske skulle jeg strikke lidt på den, medens jeg træder vande, for at finde ud af hvad jeg har lyst til at strikke.

Garnet er dejligt at strikke med, dog syntes jeg at "værket" bliver lidt løst idet, og det er selv om jeg strikker stramt.

Mønsteret er frit efter en opskrift fra Løve. (tror jeg nok)

4 kommentarer:

Blogger Anita Lundkvist sagde ...

Skønne farver har Olivers trøje. Den fortjener at blive strikket færdig. Han bliver da bare for sej :)

Min Boogabag blev heller ikke filtet så meget som jeg gerne ville have den. Det hjalp da jeg puttede et par cowboybukser med i vasken.

KH
Anita

september 15, 2005  
Blogger Vivian sagde ...

Ååh, de farver har jeg også liggende på (nær)lageret og de truer skam TIT med at ville springe på strikkepindene, men jeg er standhaftig (so far...) Det lover til at blive en rigtig flot sønnike-bluse *se den på-se den på*!!! :-)

KH Viv

september 16, 2005  
Anonymous Anonym sagde ...

Hej Tina
Man kan kun filte ren uld, så du skal bruge noget garn der skal håndvaskes. Ellers en sød booga bag. Dejlige farver.
Kauni strikket med enkel tråd = p 3 eller 4.
Mange hilsner Lise

september 16, 2005  
Anonymous Anonym sagde ...

tröjan ser ut att bli fin, snygga färger

september 21, 2005  

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start