søndag, juli 31, 2005

Udsalg

Er der noget som et godt tilbud, man ikke kan sige nej til??
Jeg har lige modtaget min bestilling fra Marianne - dejlige Opal-garner i alle 10 farver, samt Thema Nuova både ensfarvet og i mix color. Det er simplethen lige som juleaften, når man skal hente sådan en pakke på posthuset.

Opal-garnet har jeg store planer med, for jeg spottede at Pia T har ved at strikke Ludo i Opal, så den havde jeg tænkt mig at gøre efter når tiden tillader det.

Først skal jeg være færdig med en bluse til Oliver i Langs Bambini. Købt hos...ja hos Markno hvor ellers!

fredag, juli 29, 2005

Tværstrikket sjal fra Femina

Dette smukke sjal var at finde i Femina i denne uge, og det var mit held for jeg har længe sendt lange blikke efter det. Men når man nu har et stort garnlager selv, er jeg bare for nærig til at købe garnet for at få opskriften. Desuden er det altid dejligt at hverve en ny og spændende opskrift til sin opskriftssamling. Man kan altid bladre i samlingen og ligge planer og ligge planer og ... Nå, ja planer er der masser af, - tiden ? - ja, det er en helt anden snak.

torsdag, juli 28, 2005

Velkommen til min verden !


Sommer i kolonihaven
Hurra...Efter i lang tid at have skævet til andre strikke-bolgs, har jeg nu endelig taget mig sammen og fået en blog. Det var ikke let, når man nu ikke ved noget om at "blogge", men en sød kollega hjalp mig igang - tak for det Jakob!
Bær over med mig, for det er en helt ny verden jeg befinder mig i. Mon ikke øvelse en dag gør mester - det gælder vel også strik :-)
Velkommen til min verden :-)