mandag, oktober 17, 2005

Lidt blandet

For noget tid siden skrev jeg at det lyserøde tværstrikkede sjal var færdig - og her er det så ... Lyserød som en candyfloss og meget stort, 250 cm * 100 cm er det blevet. Jeg ved allerede at det ikke liiiige er mig, så det bliver fluks til en julegave, og dem kan man jo ikke lave for mange af vel??

Sjalet var dejligt nemt at strikke og jeg har skam allerede planer om at strikke et mere blot i turkis, som jeg tror er mere mig.


Valk en kauni - sådan lød udfordringen fra Marianne! Jeg har aldrig været med i en strikke-konkurrence før, og jeg har heller ikke prøvet at valke før, så jeg var simpelthen nødt til at gribe udfordringen.

Jeg er sikker på at der er nogen der forstår hvad jeg mener, når jeg siger; "man sidder næsten med hovedet inde i maskinen medens den kører" ! Det er bare så sjovt af valke, og det skal helt sikkert prøves igen. Jeg strikkede en efterårsjakke til min datter. Jakken er strikket af 1 bundt Kauni i farven rosenglød. Bundtet lød på 250 gr, og der var lige akkurat nok til en str. 3 år.

Kanterne på jakken er strikket med ensfarvet brun kauni, da der er akryl i de ensfarvet valker kanterne ikke hent på samme måde som selve jakken. Jeg syntes selv, at resultatet er blevet ret godt, jeg er helt solgt i det farve mix der er i rosenglød.

6 kommentarer:

Anonymous britt sagde ...

Nææææh, hvor er den fin den Kauni-jakke!!! Du må altså dele med os hvordan du har lavet den. Især kunne jeg godt tøænke mig at vide hvor meget det krøb under valkningen og hvordan du valkede.
:-) Britt

oktober 18, 2005  
Anonymous Britta sagde ...

Ja for søren dag - du bliver nød til at dele :-) Jeg kan lige se Rasmus i en lignende sag om et par år (dog i en anden farvesammensætning!).

oktober 18, 2005  
Blogger Vivian sagde ...

COOL Tina, det er bare en flot valket sag !!!

Og sjalet.... ja, jeg ER jo forelsket i det (også i farven...)

KH Viv

oktober 18, 2005  
Blogger Jeanette Hegaard Hansen sagde ...

Helt vild flot den trøje. Og sjalet, ja jeg raser stadig over at jeg ikke kan finde ud af at strikke det....
Jeanette

oktober 21, 2005  
Blogger Anita Lundkvist sagde ...

Trøjen er rasende flot!!!!
Flot gået i første forsøg :)

Kh Anita

oktober 21, 2005  
Blogger Karin MALLE Jegsen Petersen sagde ...

hej tina!

jeg synes også at din trøje er blevet rigtig sød....du spørger om opskrift til min Kauni taske...den har taget udgang i denne her Sophie taske, men med en anden hank, flere pinde mellem indtagningerne og med en klap. http://www.magknits.com/warm04/patterns/sophie.htm
God fornøjelse!

KH Malle

oktober 21, 2005  

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start