torsdag, december 08, 2005

Nu er det jul igen

Det er længe siden jeg har skrevet i min blog. Tiden er knap iøjeblikket :-( Jeg arbejder om aftenen i disse dag, og det bryder hele familiens rytmer iøjeblikket. Det sidste kræfter bliver brugt på syge børn, der hoster sig i gennem nætterne. Har det dog aldrig en ende ???

Så her er altså hvad der sker på strikkefronten:En flamingo halsedisse a la Karine. Dejlig nemt strikketøj, mit problem er bare at jeg valgte, at lave den lidt mindre end opskriften lød, da Julie kun er 2 1/2 år. Nu kan hun ikke får den ned over hovedet. Øv ! Jeg gider bare ikke lave den om, så hellere finde en anden ejerkvinde.Jeg er begyndt på Ludo. Skøn opskrift ! Jeg strikker i ensfarvet Kauni, og det er bare guf at strikke med. Jeg er begyndt på andet stykke, og nu håber jeg, at der er garn nok.En halv tiger er det foreløbig blevet til. Sokkerne skulle egentlig være til Oliver, men de er for små. Heldigvis er der nok garn til et forsøg mere.Nissehue til Oliver. Strikket i Bauernwolle fra Markno, hurtig og lige til. Nu skal huen bare valkes, og det bliver de så snart der er ledig i vaskekælderen.

2 kommentarer:

Anonymous britt sagde ...

Tina, det er sørme nogen fine ting du får lavet dig! Jeg har også Flamingo liggende til samme formål - dejligt at se den bliver så flot. Og din Ludo bliver meeeget flot i de farver!!!
:-) Britt

december 09, 2005  
Anonymous Linda sagde ...

Hei:
Where can I find a pattern for a knitted nisse hue? Takk

december 06, 2006  

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start