mandag, januar 16, 2006

Disco bluser

Mormor har haft gang i strikke pindene. Det skal siges, at de pinde er rødglødende :-) Farvoritdesignet er raglan trøjer på rundpinde, for det går dejlig hurtigt og kan gøres med bind for øjene. Det har resulteret i en garderobefornyelse der siger spar 2.Her er så hvad man får ud af 300 gr Mexiko-Disco-Color + en rest sort strømpegarn. Min søn er, som min datter, vild med glimmer, og jeg nænnede ikke at sige nej. Derfor de sorte striber, så virker den ikke så tøset.

Ungerne elsker når de er "næsten" ens.

3 kommentarer:

Blogger criswarner7982 sagde ...

I read over your blog, and i found it inquisitive, you may find My Blog interesting. So please Click Here To Read My Blog

http://pennystockinvestment.blogspot.com

januar 23, 2006  
Anonymous Anonym sagde ...

Hej Tina.
Kan du hjlpe mig med at finde opskrift på alfehuer?Jeg kan nemlig ikke finde ud af hvordan man gør det...tak
lucy_448@yahoo.com

februar 01, 2006  
Anonymous Anonym sagde ...

Jag behövde skriva ner en kort varsel köpa till tack för alla fantastiska förslag som du placerar på christrup.blogspot.ru. Min långvarig Internet uppslag har vid målet av dagen erkänts med tillförlitlig information och tekniker för att handla med mina medarbetare. Jag skulle påstå att flera av oss läsare verkligen allvar turen att leva i en viktig plats med ganska många bra personer med insiktsfulla pekare.

maj 07, 2013  

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start