onsdag, juni 21, 2006

VM 2006

Oliver´s børnehave har holdt den årlige sommerfest. Det er smadder hyggelig med små boder hvor ungerne kan kaste med flødeboller, eller fiske i fiskedammen, eller afprøve sanserne. Alle familier kommer med en ret til en fælles buffet, som bliver allertiders overdådige frokost bord. Herligt!

Men det vigtigeste er kagekonkurrencen! Og her er det bare at jeg ikke kan få armene ned igen. Jeg vandt for 3. år i træk. Jeg må erkende, at jeg bare er en af den slags mødre der går meget op i det med kager. Jeg elsker det bare:-)

Præmiekagen var VM-inspireret. Rub og stub blev spist, og jeg havde selvfølgelig købt ekstra fodboldspillere. Heldigvis for ungerne var vilde med dem:-)

2 kommentarer:

Blogger Bebiane sagde ...

Hej Tina
Flot kage, må man kopiere den? hvor har du fundet de flotte fodboldspillere? Jeg elsker også at lave kager, her hos os, har vi til Rasmus´s fødselsdag lavet tog-kage, en ny vogn bliver lavet for hvert år, i år fylder han 7 år, så det kan blive et langt tog.
Kh. Bebiane

juni 30, 2006  
Blogger Dorte sagde ...

Jeg bøjer mig i støvet ... har fundet min overmand udi pyntning af kager. Den er godt nok flot !
Jeg har selv lavet fodbold-bane-kager, men med vingummibamser som spillere. Det går an, men kommer ikke på niveau med dine spillere.
Kærlig hilsen Dorte

juli 24, 2006  

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start