torsdag, september 15, 2005

Medens jeg venter...


Medens jeg venter på at digital kameraet bliver fixet, vil jeg lige præsentere nogle af min ufo´er, som jeg havde scannet forinden.

Jeg har for noget tid siden strikket en booga-bag i eskimo fra Drops. Jeg har ingen ide om garnet kunne bruges, så det var et forsøg .

Strikket er den blevet, og vasket lige så.. men det gjorde ingen forskel. Filtet blev den ihvertfald ikke, så jeg må prøve igen.

Så har jeg strikket en ryg og et forstykke på en bluse til min søn. Den er strikket i Bébé lang fra Markno. Desværre er jeg gået lidt i stå med den, og det er jo dumt når jeg kun mangler ærmerne. Måske skulle jeg strikke lidt på den, medens jeg træder vande, for at finde ud af hvad jeg har lyst til at strikke.

Garnet er dejligt at strikke med, dog syntes jeg at "værket" bliver lidt løst idet, og det er selv om jeg strikker stramt.

Mønsteret er frit efter en opskrift fra Løve. (tror jeg nok)

onsdag, september 14, 2005

ARRGGGG ...

Så skete det - enhver strikke-bloggers mareridt... Mit digital kamera er gået i stykker. ØV og ti gange øv. Nu er jeg lige blevet færdig med det tværstrikkede sjal, og så skulle det jo gerne fremvises, ik?

Mine forældre er lige taget på ferie til Toscana, så der er ikke noget håb at kunne låne deres kamera før tidligst om 3 uger. Det skulle da lige være hvis det gik hurtigt med reperationen af vores ejet, men hvornår det sidst sket i historien ??

Nu har jeg problemer med hvad jeg skal strikke nu - skal det være noget at Kauni-garnet, som kom forleden, eller et sjal mere, eller skal jeg strikke en ufo færdig, eller ... noget helt andet.

mandag, september 12, 2005

Tilbage igen ...


Så er jeg tilbage efter vel overstået sommerferie. Den var som altid alt for kort, det er frygtelig dejligt med al den tid:-) Desværre fik jeg ikke strikket så meget som jeg gerne ville, men lidt er det da blevet til.

Jeg har strikket sokker til min gamle mormor. Hun ønskede sig simpelthen et par varme sokker, og eftersom hun i mange år har strikket til mig, og ikke længere har så gode øjne måtte jeg kapitulere og igang med sokkerne. Hun har allerede fået sokkerne, så derfor er der intet billed.

Vi har i sommerhus på Helgenæs ved Ebeltoft, og efter Lene´s anvisninger kørte vi den sidste dag ud til Øer og besøgte gårdbutikken Løkkegård. Det var guf ! Hun havde rigtig meget spændende garn og opskrifter. Jeg er faldet for pelsulden, og jeg kunne have købt hele butikken. Jeg nøjes med garn til en Clara Sofie trøje i blå nuancer og 3 nøgler bordeaux til en dejlig sjalsbluse som hun selv have lavet opskriften på.


Jeg har strikket på det tværstrikkede sjal, og er nu ved vejs ende. Det er blevet rigtig sødt, og kun med meget få fejl HMMMM. Jeg er dog ikke sikker på at jeg beholder det selv, jeg syntes måske det er en anelse for lyserødt til mig. Det er et dejligt nemt mønster, så når det først ligger i "hånden" så går det bare der udaf.

Heldigvis har jeg en aftager allerede, så arbejdet er ikke forgæves :-)

Jeg har bestilt det berømte Kauni garn hos Marianne, og tror at jeg vil prøve at strikke et mere af samme slags.


Så er jeg også startet på Clara Sofie, og jeg har godt læse rundt omkring på bloggene, at det er lidt kedeligt at strikke, men jeg syntes nu alligevel ikke det er så slemt. Når jeg alligevel sidder og slapper af foran TV ´et så er det så dejligt bare at strikke ret og vrang.

Jeg indrømmer, at jeg er vild med opstarts processen. Jeg har alt for mange projeker liggende og er ikke bleg for at starte nye ting op.
Det betyder alt for mange UFO´er i strikkekurven, og der er ikke udsigt til at det bliver bedre. Men det kan jeg godt leve med :-)